Skip to Content

אלי דיק

 

תפקיד:
מנהל המפעל

 

וותק:
20+ שנים

 

מנה אהובה:
שוקיים עוף, קוסקוס עם ירק לקוסקוס

אלי דיק


תפקיד
מנהל המפעל

וותק
20+ שנים

מנה אהובה
שוקיים עוף, קוסקוס עם ירק לקוסקוס

מנת פתיחה

אלי, המנהל האגדי שלנו, הוא כמו כוס תה ירוק ביום לחוץ: תמיד קר רוח ותמיד מרגיע. עם יותר מ-25 שנות ניסיון בתעשייה, אלי ניהל מפעלים גדולים, ניהל זיכיונות של רשתות קפה מיתולוגיות, ואם היו נותנים לו, כנראה שגם את הפסקת עשר בבית הספר שלכם.

במפעל שלנו, אלי לא רק מביא ניסיון – הוא מביא שלווה. רוצים להירגע? תעצרו אצלו לכמה שניות, תבינו שהכול בסדר, ותצאו כמו חדשים.

מנת פתיחה
אלי, המנהל האגדי שלנו, הוא כמו כוס תה ירוק ביום לחוץ: תמיד קר רוח ותמיד מרגיע. עם יותר מ-25 שנות ניסיון בתעשייה, אלי ניהל מפעלים גדולים, ניהל זיכיונות של רשתות קפה מיתולוגיות, ואם היו נותנים לו, כנראה שגם את הפסקת עשר בבית הספר שלכם.


במפעל שלנו, אלי לא רק מביא ניסיון – הוא מביא שלווה. רוצים להירגע? תעצרו אצלו לכמה שניות, תבינו שהכול בסדר, ותצאו כמו חדשים.


הידעת ?


אלי אוהב לצאת לדיג לילי, כי גם דגים זקוקים לקצת שלווה מאלי.

בואו לעבוד איתנו

מעוניינים להצטרף אלינו? השאירו פרטים והצוות שלנו יחזור אליכם

בואו לעבוד איתנו

מעוניינים להצטרף אלינו? השאירו פרטים והצוות שלנו יחזור אליכם

רוצים להכיר עוד מהעובדים שלנו?

אורלי הרוני

אורלי, מנהלת השיווק והמכירות שלנו, היא לא רק כוכבת – היא הגלקסיה כולה. עם יותר מ-25 שנות ניסיון בתחום ההסעדה, היא כבר ראתה הכל, כולל לקוחות שביקשו אספרסו בלי קפאין עם טעם של קפה.

גלו מה התחביב של אורלי

צחי שמש

צחי הוא המנצח של רצפת הייצור. הוא לא צריך שעון – הוא יודע תוך שנייה מתי האורז מושלם, ותוך שתיים מתי העוף זכה לקריספ המושלם.

גלו מה התחביב של צחי

דיתי עמרני

 טכנולוגית מזון     10+ שנים      שניצלונים, פירה ותירס

דיתי, טכנולוגית המזון שלנו, היא כמו עין הנץ של המפעל. שום סטייה לא עוברת אותה – לא בפס הייצור, לא בתקנים, ואפילו לא בטמפרטורת המקרר שלכם. עם למעלה מ-10 שנות ניסיון בתחום, דיתי מבטיחה שהכול יתנהל כמו שצריך – בלי פינות מעוגלות ובלי עיגולים בכלל.

גלו מה התחביב של דיתי >>

אורלי הרוני

 מנהלת השיווק ומכירות     25+ שנים    קציצות עדשים

אורלי, מנהלת השיווק והמכירות שלנו, היא לא רק כוכבת – היא הגלקסיה כולה. עם יותר מ-25 שנות ניסיון בתחום ההסעדה, היא כבר ראתה הכל, כולל לקוחות שביקשו אספרסו בלי קפאין עם טעם של קפה.



גלו מה התחביב של אורלי >>

רוצים להכיר עוד מהעובדים שלנו?