צחי שמש

תפקיד:
מנהל רצפת ייצור
וותק:
25+ שנים
מנה אהובה:
מנת הנאגטס עם פסטה
צחי שמש
תפקיד
מנהל רצפת ייצור
וותק
25+ שנים
מנה אהובה
מנת הנאגטס עם פסטה

מנת פתיחה
צחי הוא המנצח של רצפת הייצור. הוא לא צריך שעון – הוא יודע תוך שנייה מתי האורז מושלם, ותוך שתיים מתי העוף זכה לקריספ המושלם.
עם 25 שנות ניסיון בתחום, צחי הוא כמו סיירת מטבח – הכול מתקתק, הכול זורם, ואף פעם אין פאשלות.
מנת פתיחה
צחי הוא המנצח של רצפת הייצור. הוא לא צריך שעון – הוא יודע תוך שנייה מתי האורז מושלם, ותוך שתיים מתי העוף זכה לקריספ המושלם.
עם 25 שנות ניסיון בתחום, צחי הוא כמו סיירת מטבח – הכול מתקתק, הכול זורם, ואף פעם אין פאשלות.


הידעת ?
מרוצי מכוניות – כי כשהוא לא רץ במפעל, הוא דוהר על המסלול, וגם שם אין תקלות!
בואו לעבוד איתנו
מעוניינים להצטרף אלינו? השאירו פרטים והצוות שלנו יחזור אליכם
רוצים להכיר עוד מהעובדים שלנו?

עוזי הרוש
עוזי הוא הקוסם של המטבח, האיש שלא נח עד שהטעם מדויק יותר מלייזר כירורגי. הוא יודע להכין מנה שילד בן שלוש יאהב ומיד אחריה להגיש גורמה של מסעדת מישלן.

אלי דיק
אלי, המנהל האגדי שלנו, הוא כמו כוס תה ירוק ביום לחוץ: תמיד קר רוח ותמיד מרגיע. עם יותר מ-25 שנות ניסיון בתעשייה, אלי ניהל מפעלים גדולים, ניהל זיכיונות של רשתות קפה מיתולוגיות, ואם היו נותנים לו, כנראה שגם את הפסקת עשר בבית הספר שלכם.
דיתי עמרני
טכנולוגית מזון
10+ שנים
שניצלונים, פירה ותירס
דיתי, טכנולוגית המזון שלנו, היא כמו עין הנץ של המפעל. שום סטייה לא עוברת אותה – לא בפס הייצור, לא בתקנים, ואפילו לא בטמפרטורת המקרר שלכם. עם למעלה מ-10 שנות ניסיון בתחום, דיתי מבטיחה שהכול יתנהל כמו שצריך – בלי פינות מעוגלות ובלי עיגולים בכלל.
אורלי הרוני
מנהלת השיווק ומכירות
25+ שנים
קציצות עדשים
אורלי, מנהלת השיווק והמכירות שלנו, היא לא רק כוכבת – היא הגלקסיה כולה. עם יותר מ-25 שנות ניסיון בתחום ההסעדה, היא כבר ראתה הכל, כולל לקוחות שביקשו אספרסו בלי קפאין עם טעם של קפה.
רוצים להכיר עוד מהעובדים שלנו?
בואו לעבוד איתנו
מעוניינים להצטרף אלינו? השאירו פרטים והצוות שלנו יחזור אליכם