אורלי הרוני

תפקיד:
מנהלת שיווק ומכירות
וותק:
20+ שנים
מנה אהובה:
קציצות עדשים
אורלי הרוני
תפקיד
מנהלת שיווק ומכירות
וותק
25+ שנים
מנה אהובה
קציצות עדשים

מנת פתיחה
אורלי, מנהלת השיווק והמכירות שלנו, היא לא רק כוכבת – היא הגלקסיה כולה. עם יותר מ-20 שנות ניסיון בתחום ההסעדה, היא כבר ראתה הכל, כולל לקוחות שביקשו אספרסו בלי קפאין עם טעם של קפה.
כשאתם פוגשים את אורלי, אתם בידיים הכי טובות שיש – זמינות גבוהה, שירות מופלא, וביטחון שאתם בידיים הנכונות.
מנת פתיחה
אורלי, מנהלת השיווק והמכירות שלנו, היא לא רק כוכבת – היא הגלקסיה כולה. עם יותר מ-25 שנות ניסיון בתחום ההסעדה, היא כבר ראתה הכל, כולל לקוחות שביקשו אספרסו בלי קפאין עם טעם של קפה.
כשאתם פוגשים את אורלי, אתם בידיים הכי טובות שיש – זמינות גבוהה, שירות מופלא, וביטחון שאתם בידיים הנכונות.


הידעת ?
אורלי סטנדאפיסטית חובבת שמדי פעם עולה על הבמה!
בונוס: אורלי רגישה לגלוטן, קשיו ואפילו למנגו, אבל זה לא מונע ממנה להיות גורו אמיתית להמלצות קולינריות.

הידעת ?
אורלי סטנדאפיסטית חובבת שמדי פעם עולה על הבמה!
בונוס: אורלי רגישה לגלוטן, קשיו ואפילו למנגו, אבל זה לא מונע ממנה להיות גורו אמיתית להמלצות קולינריות.
בואו לעבוד איתנו
מעוניינים להצטרף אלינו? השאירו פרטים והצוות שלנו יחזור אליכם
בואו לעבוד איתנו
מעוניינים להצטרף אלינו? השאירו פרטים והצוות שלנו יחזור אליכם
רוצים להכיר עוד מהעובדים שלנו?
עוזי הרוש
עוזי הוא הקוסם של המטבח, האיש שלא נח עד שהטעם מדויק יותר מלייזר כירורגי. הוא יודע להכין מנה שילד בן שלוש יאהב ומיד אחריה להגיש גורמה של מסעדת מישלן.
צחי שמש
צחי הוא המנצח של רצפת הייצור. הוא לא צריך שעון – הוא יודע תוך שנייה מתי האורז מושלם, ותוך שתיים מתי העוף זכה לקריספ המושלם.
דיתי עמרני
טכנולוגית מזון
10+ שנים
שניצלונים, פירה ותירס
דיתי, טכנולוגית המזון שלנו, היא כמו עין הנץ של המפעל. שום סטייה לא עוברת אותה – לא בפס הייצור, לא בתקנים, ואפילו לא בטמפרטורת המקרר שלכם. עם למעלה מ-10 שנות ניסיון בתחום, דיתי מבטיחה שהכול יתנהל כמו שצריך – בלי פינות מעוגלות ובלי עיגולים בכלל.
עוזי הרוש
שף עם טעם לכל גיל
20+ שנים
המבורגר בקר
עוזי הוא הקוסם של המטבח, האיש שלא נח עד שהטעם מדויק יותר מלייזר כירורגי. הוא יודע להכין מנה שילד בן שלוש יאהב ומיד אחריה להגיש גורמה של מסעדת מישלן.